MojAndroid
(x) hirdetés

A Bloomberg munkatársa, Mark Gurman több részletet is kiszivárogtatott a készülő iPad Pro (7. generációs) táblagépről. Legutóbbi Power On hírlevele szerint az Apple új processzorral, nagyobb és jobb kijelzőkkel, valamint friss kiegészítőkkel dobja fel a készülő táblagépet.

Gurman azt írja, hogy az új iPad Pro jövőre az Apple M3-as chipjével fog megjelenni. Az iPad Pro modelleket jelenleg a vállalat M2-es szilíciumával hajtjá, így természetes, hogy a következő generációs táblagépek az új M3-as processzorra frissülnek.

A chip a várakozások szerint egy új gyártási eljárás alkalmazásával jelentős előrelépést hoz a hagyományos M2 processzorhoz képest. A Bloomberg korábban kiszivárgott információi szerint az Apple M3 egy 8 magos CPU-t és egy akár 10 magos GPU-t is tartalmazhat majd.

A jobb teljesítményhatékonyság mellett Gurman megismétli, hogy az új 11 és 13 hüvelykes iPad Pro modellek lesznek az Apple első olyan modelljei, amelyekben OLED-panelek lesznek.

Ezek élesebbek és világosabbak, és pontosabban adják vissza a színeket

– jegyzi meg Gurman.

Az Apple a 7. generációs iPad Pro mellett egy megújult Magic Keyboardot is bejelenthet. A kiegészítő várhatóan még inkább laptophoz teszi majd hasonlatossá a táblagépet, mint a jelenlegi modell. A billentyűzet várhatóan egy nagyobb trackpaddal is bővül a 2020-ban bemutatott modellhez képest.

(via)

(x) hirdetés
2023.08.28.

Ezeket már olvastad?

+