MojAndroid
(x) hirdetés

Az Oppo augusztus 29-én dobja piacra a Find N3 Flip készüléket, erősítette meg ma a vállalat. A kagylóhéjjal összehajtható megtartja a függőleges képernyőt, de elhozza a szegmens első tripla kameráját, mindhárom lencse egy nagy körön helyezkedik el. Megkapják a Hasselblad logót is, ami további jelentős fejlesztésekre utal.

Az eseményen debütál majd az Oppo Watch 4 Pro is, a viselhető eszközt enyhén hajlított képernyővel és két színválasztékkal dobják piacra.

A telefont Shu Qi, a Kínában nagyon népszerű modell és színésznő kezében mutatták be. Az Oppo nem sokat árult el a Flip specifikációiról, mivel egy ilyen formájú telefont gyakran elegáns kiegészítőként reklámoznak, nem pedig munkára és szórakozásra szánt mobileszközként. Mindazonáltal láthatjuk, hogy megtartja az ujjlenyomat-olvasót az oldalán, a bekapcsoló gombba ágyazva.

A Watch 4 Pro egy markánsabb alsó billentyűt kap, de megtartja az előd Watch 3 Pro elődjének téglalap alakú kijelzőjéből és a forgatható koronagombból álló általános dizájnt. Két színválaszték lesz – szürke és fekete, és legalább két szíjjal debütál – egy gumiból/fluoroelasztomerből és egy bőrből készült verzióval. A leleplezésig még öt nap van hátra, amelyben várhatóan az Oppo néhány specifikációt is elárul majd a készülő készülékeiről.

(via)

2023.08.24.

Ezeket már olvastad?

+