MojAndroid
(x) hirdetés

A OnePlus 12 várhatóan januárban jelenik meg, egy évvel a OnePlus 11 után. Már nem is egy, hanem két környi kiszivárgott adatot kaptunk a közelgő készülékről, ma pedig itt az ideje a harmadik körnek.

Az általában nagyon megbízható Digital Chat Station szerint a OnePlus 12 igazi zászlóshajó lesz. Egy kínai cég által gyártott hajlított képernyőt fog alkalmazni, amely támogatja a nagyfrekvenciás impulzusszélesség-modulációs dimmelést, és a jelek szerint egy új hordozótechnológiára épül.

A teljesítményért a Snapdragon 8 Gen 3 SoC felel, 16 GB vagy 24 GB RAM-mal párosítva. Az akkumulátor 5400 mAh kapacitású lesz, 100 W-os vezetékes és 50 W-os vezeték nélküli töltés támogatásával.

A főkamera egy új, még be nem jelentett 50 MP-es Sony IMX9xx szenzort fog használni, mellette pedig egy 50 MP-es ultraszéles és egy 64 MP-es 3x periszkópos teleobjektíves fényképezőgép fog ülni. A telefon középső kerete fém lesz, valamint kijelzőbe ágyazott, ultravékony optikai ujjlenyomat-olvasót is kap. A rezgőmotor egy “ultranagy” X-tengelyes motor lesz az éles és mély rezgésekért, és természetesen lesz egy “szuper nagy” hőelvezető felület is.

A korábbi pletykák szerint a képernyő mérete 6,7 hüvelyk, frissítési frekvenciája 120 Hz, felbontása pedig QHD+ lesz. Várható legalább 256 GB UFS 4.0 tárhely is, egy 32 MP-es szelfi kamerával és az Android 14-re épülő OxygenOS 14-el.

(via)

2023.08.23.

Ezeket már olvastad?

+