MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung két hete indította útjára a Galaxy Tab S9 sorozatot, és a felhozatalban három tablet – vanília, Plus és Ultra – szerepelt. Most a vállalat az FE (Fan Edition) kiadására készül, amely állítólag jobb ár-érték arányt kínál majd.

Roland Quandt Twitter-en történt kiszivárgása szerint a legkevesebb teljesítményű Samsung Galaxy Tab S9 FE Indiában 63 000 INR-be fog kerülni, ami 763 dollárnak felel meg. Összehasonlításképpen: a Galaxy Tab S9 alapára 799 dollár. Az indiai ár a 6/128 GB memóriával rendelkező, LTE nélküli változatra vonatkozik, vagyis a többi variáns ennél értelemszerűen drágább lesz.

Meg kell említenünk, hogy az indiai vásárlók általában sokkal többet fizetnek a Samsung táblagépekért, mint más piacokon. A koreai gyártó ugyan rendelkezik a világ legnagyobb okostelefon-gyárával az Uttar Pradesh állambeli Noidában, de a táblagépek még mindig elsősorban Vietnamban készülnek, ahonnan a világ minden tájára szállítják őket.

A kiszivárgott árcédulát kiigazítva a Galaxy Tab S9 FE körülbelül 600 dollárba kerülhet, ami még mindig jóval több, mint az előző Fan Edition táblagép, a Galaxy Tab S7 FE 529 dolláros ára.

A Galaxy S9 FE az FCC-nél EP-TA800 töltővel lett tanúsítva, ami azt jelenti, hogy az új tábla támogatja a 25 W-os gyorstöltést. A kiszivárgott renderekből az is kiderült, hogy ez a tablet ugyanolyan magas és széles lesz, mint a normál Galaxy Tab S9, de vastagabb lesz a profilja, valószínűleg helyet adva egy nagyobb akkumulátornak.

A zászlóshajók és az FE változatok közötti legnagyobb különbséget az Exynos 1380-as lapkakészlet jelenti majd, amely kisebb teljesítményű, de a feladatok többségéhez még így is tökéletesen megfelel.

(via)

2023.08.08.

+