MojAndroid
(x) hirdetés

A Nothing Phone (2) július közepén kapta meg az első frissítést, amely számos kamerával kapcsolatos fejlesztést hozott, még mielőtt a legtöbb ember kezébe került volna a készülék. Most a vállalat újabb frissítést adott ki, amely rengeteg kamerával kapcsolatos fejlesztést tartalmaz, és a Nothing OS 2.0.2 nevet viseli.

Az 50 MP-es módban a fotók tisztaságát, videók rögzítésekor jobb stabilitást és kontrasztot, gyenge fényviszonyok mellett jobb fotóminőséget, jobb kontrasztot, portré módban az arcok optimalizált tisztaságát, valamint gyorsabb HDR-feldolgozási sebességet biztosít a frissítés. A szelfikamera is jobb fotótisztaságot, jobb minőséget kap gyenge fényviszonyok mellett, és gyorsabb HDR-feldolgozást.

Az új funkciók közé tartozik, hogy a telefon leállítja az alkalmazásokat, ha eléri a hőmérsékleti határértéket, kifinomult az akkumulátor lemerülésének látványa, amikor a telefon ki van kapcsolva, és új, eltérő ikonok kerültek hozzá a hangerőszabályozásban a Nothing hangtermékek mindegyikéhez.

A frissítés tartalmazza a 2023. júliusi biztonsági javításokat, új haptikus visszajelzés erősségét gépeléskor, az érintőképernyő jobb érzékenységét és a hálózat megbízhatóságát “több globális szolgáltató” esetében, egyes játékok teljesítményének javítását HDR-ben játszva, valamint a rendszer stabilitásának általános javulását.

A Dirac Audio, a Google Wallet és a Bluetooth gyorsbeállításokkal kapcsolatos problémák javításra kerültek, valamint egy olyan probléma, amely a “dupla koppintás az ébresztéshez” reakcióképtelenségét okozta.

A frissítéshez lépk a Nothing Phone (2) beállítások > Rendszer > Rendszerfrissítés menüpontjába.

(via)

2023.08.07.

+