MojAndroid
(x) hirdetés

A Huawei Mate 60 széria már készül, és a Digital Chat Station szerint a telefon megtartja a kör alakú dizájnt a hátlapon. A tippmester egy kiszivárgott tokot tett közzé a Weibo profilján, amiből kiderül, hogy a sziget még nagyobb lesz, mint a Mate 50-es sorozaté.

A szivárogtató azt is állította, hogy a fő kamera 50 MP-es érzékelővel rendelkezik majd, ami arra utal, hogy eléggé hasonló lesz az előző Mate sorozathoz.

A Huawei Mate 60 várhatóan megtartja az 1220p felbontást, amelyet Kínában 1,5K-ként hirdetnek. Reméljük, hogy a panel LTPO OLED-vé fejlődhet, mivel jelenleg ez egy hagyományos, a más zászlóshajó okostelefonokban látott divatos adaptív frissítési frekvencia nélkül.

Korábbi jelentések szerint a vállalat 5G-kapcsolattal rendelkező okostelefont fog piacra dobni – ezt a technológiát a Huawei eddig nem tudta használni. A platformot a kínai székhelyű SMIC – Semiconductor Manufacturing International Corporationnel közösen fejleszthették volna ki. A modem 7 nm-es eljárással készülhet, ami manapság nem számít élvonalbeli eljárásnak, de több, mint amit a Huawei jelenleg a nemzetközi színtéren kínálni tud a felhasználóknak.

(via)

(x) hirdetés
2023.08.04.

Ezeket már olvastad?

+