MojAndroid
(x) hirdetés

A SamMobile szerint a Samsung egyik német ügyfélszolgálati képviselője elárulta, hogy a One UI 6.0 béta program augusztus első hetében indul a Galaxy S23 sorozathoz. Az is kiderült, hogy ez a béta program a Galaxy A34 és Galaxy A54 modellekre legközelebb augusztus 9-én érkezik.

Az, hogy a Galaxy A34 és a Galaxy A54 lehet a második a sorban, amely megkapja a béta programot, egy kicsit meglepő. A Samsung általában először a zászlóshajóinak kínál bétát, mielőtt a középkategóriás készülékei felé nyitna. Azonban biztosak lehetünk benne, hogy a Galaxy S22 és S21 is az elsők között fogja megkapni a béta verziót.

Az Android 14 júniusban érte el stabil fázisát, a Samsung ekkor elkezdte frissíteni a One UI 6.0 támogatással rendelkező alkalmazásokatí, így várható volt, hogy a Samsung július harmadik hetében indítja el a One UI 6.0 bétaprogramját. Ezt a dátumot azonban egyértelműen lekéste, majd egyes információk szerint augusztus másodikán kellett volna megérkeznie, de ezt sem sikerült tartania a korai óriásnak, így kérdés, hogy a hét hátralévő részében megérkezik-e a frissítés.

A késés ellenére, a One UI 5.0-höz hasonló gyors bevezetésre számíthatunk. A vállalat még decemberben kijelentette, hogy a jövőbeni kiadásokat a One UI 5 bevezetésénél is gyorsabban szeretné megvalósítani.

(via)

(x) hirdetés
2023.08.03.

Ezeket már olvastad?

+