MojAndroid
(x) hirdetés

A Realme a pletykák szerint az elkövetkező hetekben a GT Neo6-ot GT5 néven mutatja be a nemzetközi piacokon (így a Neo6 név csak Kínában lenne használatos). Ez a modell a Snapdragon 8 Gen 2 chipkészletét fogja használni, az év vége felé érkező GT5 Pro a Snapdragon 8 Gen 3-at.

Ma néhány további részlet szivárgott ki a GT5 Pro-ról Kínában egy általában nagyon megbízható forrásból – a Weibo fiókból, amely magát Digital Chat Station-nek nevezi.

A GT5 Pro állítólag ismét egy periszkóp zoomos kamerával rendelkezik majd, és ez a jelek szerint az OmniVision OV64B 64 MP-es érzékelőt fogja használni, 3x-os optikai zoommal. Ez nem akkora optikai zoom, mint amit egy periszkóptól megszoktunk, mivel általában 5x vagy 10x-cel mennek, de ez egyelőre csak a pletyka.

Térjünk át a fő kamerára, ez egy Sony IMX9 sorozatú 1/1,4″-es szenzort fog használni OIS-szel. Érdekes módon a OnePlus 12 a pletykák szerint pontosan ugyanezt a kamerakészletet fogja alkalmazni, de a szokásos Hasselblad fejlesztésekkel, amelyekkel a Realme nem fog rendelkezni. Ez nem meglepő, hiszen az Oppo, a OnePlus és a Realme nagyon közel állnak egymáshoz – és úgy tűnik, napról napra közelebb kerülnek egymáshoz, sok alkatrészen osztoznak.

Egyelőre ennyit tudunk a GT5 Próról. Úgy néz ki, mint egy igazi zászlóshajó, ellentétben a GT5-tel, amely az eddig hallottak alapján inkább a “zászlóshajó-gyilkos” kategóriában játszik majd 6,74 hüvelykes 144 Hz-es OLED képernyővel, 50 MP-es fő kamerával OIS-szel, 8 MP-es ultraszéles, 2 MP-es makró kamerával, valamint két akkumulátor- és töltési verzióval: 4 600 mAh + 240W és 5 200 mAh + 150W.

(via)

(x) hirdetés
2023.08.02.

Ezeket már olvastad?

+