MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung tavaly év végén adta ki az Android 13-at a Galaxy készülékek tulajdonosai számára. A vállalat lenyűgöző munkát végzett a gyors bevezetésével a jogosult készülékek számára. Jelenleg több tízmillió Galaxy okostelefonon és táblagépen fut az Android 13 a One UI 5.0-val.

A hangsúly most az Android 14-re helyeződik át. A Google 2023 februárjában adta ki az első Android 14 Developer Preview-t. Ne feledjük, hogy a Google előzetesei nem érhetőek el a Samsung készülékekhez, így a vállalat minden évben elindítja saját One UI béta programját, idén erre a harmadik negyedévben számíthatunk. Mint mindig, egy új Android OS frissítéshez egy új One UI verzió is társul, az Android 14 pedig a One UI 6.0-val párosul majd.

A Samsung racionalizálta szoftverfrissítési irányelveit, így könnyen kiderülhet, hogy mely készülékek kapják meg az Android 14 One UI 6.0 frissítést. Sok olyan készülék van, amely már négy Android OS frissítésre is jogosult, ami azt jelenti, hogy még az akár három éves telefonok is megkaphatják a frissítést. Nézd meg az alábbi listát, hogy a te készüléked is szerepel-e rajta.

Galaxy S series

Galaxy Z series

Galaxy A series

Galaxy M series

Galaxy F series

Galaxy Xcover series

Galaxy Tab series

(via)

(x) hirdetés
2023.07.12.

Ezeket már olvastad?

+