MojAndroid
(x) hirdetés

Újabb egy hónap telt el, ami azt jelenti, hogy itt az ideje egy újabb Android 14 bétának – ez esetben a negyediknek. Ez a build még több csiszolást és hibajavítást tartalmaz, és ez a második “Platform Stable” Android 14 kiadás, ami azt jelenti, hogy az összes fejlesztői API és az összes alkalmazással kapcsolatos viselkedés végleges, és nem fog többé változni, mire a végleges kiadás hamarosan megjelenik a nyilvánosság számára.

Ahogy az elmúlt években megszokott, a Google nem vállalt konkrét kiadási ablakot erre a véglegesített buildre, de ha a tavalyi év történései alapján indulunk ki, akkor biztosan nem lepődnénk meg, ha augusztusban érkezne. Erre utal erősen a Google idővonala is, amit alább láthattok.

Bár a Google nem mondta ki nyíltan, hogy a végleges kiadás következik, valószínűleg azért, hogy ha a Beta 4-ben bármilyen nagyobb problémát találnak, akkor gyorsan kijavíthassák azokat, és kiadhassák a Beta 4.1-et vagy valami hasonlót. Majd meglátjuk az elkövetkező hetekben.

Mint mindig, ha a jogosult Pixel telefonoddal már regisztráltál a Google Android Beta programjába, akkor a Beta 4-et over-the-air szoftverfrissítésként fogod megkapni. Ha a készüléked nincs feliratkzova, de szeretnéd kipróbálni, akkor kattitns ide ide. A regisztrációt követően néhány perc és néhány óra között megkapod a legújabb béta-verziót szoftverfrissítésként.

(via)

(x) hirdetés
2023.07.12.

Ezeket már olvastad?

+