MojAndroid
(x) hirdetés

A HONOR bejelentette, hogy Magyarországon is kapható már a HONOR Magic Vs, a vállalat sokoldalú hajlítható készüléke, ami kiváló kialakítása mellett hardver- és szoftverkínálatával is kiváló lehetőségeket kínál a felhasználóknak: a stílus és a tartalom fantasztikus találkozása – tökéletes társ a vállalkozóknak és azoknak is, akik a mobilos szórakozást helyezik előtérbe.

Egyszerre strapabíró és könnyen hordozható formabontó zsanérkialakításával
A HONOR Magic Vs egy kifejezetten vékony és könnyed készülék: összecsukva csak 12,9mm, valamint 267g. Kompakt kialakítása ellenére 5000mAh-s akkumulátora van, ami a legnagyobb a 270g alatti, jelenleg megvásárolható okostelefonok közül.

Könnyed kialakításához a forradalmian új gyártási módszer is hozzájárul, ugyanis egy darabban öntik ki az eszköz vázát, ezzel az előző generáció 92 alkotóelemét csupán 4-re csökkentve. Kitűnő tartóssággal büszkélkedhet a zsanér, ami 400 ezer összecsukást is kibír a TÜV Rheinland mérései alapján. Ez több mint 10 évnyi használatnak felel meg, ha naponta 100 összecsukást veszünk alapul – ez pedig a hajlítható kijelzős okostelefonok kialakításának új mérföldköve.

A zsanér kifinomult struktúrájának köszönhetően rés nélkül csukható össze, és kinyitva szinte teljesen lapos a kijelzője – amit egyik versenytárs készüléke sem kínál jelenleg.

Dupla kijelző a dupla élményfaktorért
A produktivitás maximalizálásához a HONOR Magic Vs egy felhasználóbarát 6,45”-es külső kijelzőt kínál 21:9-es, 90%-os képaránnyal. Kinyitva tabletszerű élményt nyújt egy extraszéles, 7,9”-es belső kijelzővel, lehetővé téve a könnyed multitaskolást és tartalomfogyasztást.

Profi szemkímélő megoldásaival hatékonyan csökkenti a szemek terhelését: ilyenek a dinamikus fénytompítás és a napszakhoz igazított fényerőszabályozás az 1920Hz-es PWM-tompítással. Utóbbi a valaha elért legmagasabb frekvencia a jelenleg elérhető összecsukható okostelefonok között.

Erőteljes felhasználói élmény, kitűnő konfigurációk
A HONOR Magic Vs lenyűgöző hármas kamerarendszerrel rendelkezik, ami egy 54MP-es IMX800-as fő, egy 50MP-es ultraszéles és makró fő, és egy 8MP-es, 3x-os optikai zoomra képes kamerából áll, amik helyt állnak minden fényképezési és videózási szituációban.

A készüléket a Qualcomm Snapdragon® 8+ Gen 1 mobil platformja hajtja, ami a korábbiaknál hatékonyabb, gyorsabb és összességében kitűnőbb felhasználói élményt biztosít. A HONOR Turbo X motorjaival pedig hosszabb akkumulátor-élettartamot és zökkenőmentesebb használatot kínál.

A HONOR Magic Vs-en a legújabb, Android 13-on alapuló HONOR MagicOS 7.1 fut. A többeszközös együttműködést lehetővé tevő MagicRing vagy az intelligens szövegfelismerést kínáló Magic Text funkciókon túl ez a csúcskategóriás telefon lehetőséget biztosít arra is, hogy egyszerre több alkalmazást kezeljenek a felhasználók, illetve azt, hogy több ablakban intézzék dolgaikat egy appon belül: ezek a Smart Multi-window és az App Extender funkciók.

Árazás és elérhetőség

A HONOR Magic Vs 649 990 Ft-ért vásárolható meg fekete színben az eMAG kínálatából a linkre kattintva.

Minden vásárló egy ajándék tokot is kap új készüléke mellé.

2023.07.11.

Ezeket már olvastad?

+