MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung tegnap végre bejelentette a következő Unpacked eseményének dátumát és időpontját, amelyre július 26-án kerül sor Dél-Koreában. Az eseményen a vállalat bemutatja a Galaxy Z Flip5 mellett a Galaxy Z Fold5-öt, a Galaxy Watch6 sorozatot és a Galaxy Tab S9 családot.

Most a vállalat felpörgeti az eseményre szánt teaser kampányt, egy új “globális filmmel”, amely a “Join the flip side” kampány “2. évadát” képviseli. Az első “évad” tavaly szeptemberben jelent meg, a Galaxy Z Flip4-et reklámozva. A Flip 4 még mindig kiemelkedő szerepet játszik a mai videóban, de csak egy bizonyos pontig – spoiler alert, a Flip5 végül átveszi a helyét.

Úgy tűnik, a Z Flip készülékek “ellenállhatatlan hatalommal bírnak bárki felett”, aki meglátja őket. Ha egyszer meglátod, addig fogsz rá gondolni, amíg meg nem veszel egyet – ez így írásban elcsépeltnek hangzik, de a kivitelezés valójában elég szórakoztató.

A Samsung saját szavaival élve, a film sztárjai végül rájönnek, hogy “amitől a legjobban félnek, az az, amit a legjobban akarnak” – hogy ez egy finom célzás-e az Apple-rajongókra, azt nem tudjuk meg.

(via)

(x) hirdetés
2023.07.07.

Ezeket már olvastad?

+