MojAndroid
(x) hirdetés

A július 11-én megjelenő Nothing Phone (2) a Geekbench-en a Snapdragon 8+ Gen 1 SoC-vel jelent meg, ami aligha meglepő, hiszen Carl Pei májusban hivatalosan is megerősítette, hogy ez a processzor fogja hajtani a telefont. Pei azt is elárulta, hogy miért döntöttek e chip mellett.

A Nothing Phone (2) készülék, amely átment a benchmark-adatbázison, Android 13 operációs rendszert futtat, és 12 GB RAM-ot tartalmaz. Az első futás során 1733 és 427 pontot ért el a Geekbench egy- és többmagos tesztjeiben. A másikban pedig 1739 pontot ért el az egymagos és 3983 pontot a többmagos tesztekben.

Senki nem részletezte még a Phone (2) specifikációit, de a márka megerősítette, hogy az okostelefon 6,7 hüvelykes kijelzővel és 4700 mAh-s akkumulátorral rendelkezik majd. A Nothing azt is megígérte, hogy három év Android és négy év biztonsági frissítéseket szállít a Phone (2) számára, hogy fenntarthatóbbá tegye azt.

Egy nemrégiben készült videóban a YouTuber Marques Brownlee, más néven MKBHD felfedte a Phone (2) dizájnját és a frissített Glyph kezelőfelületet.

A videót az alábbiakban tekintheted meg.

(x) hirdetés
2023.07.06.

Ezeket már olvastad?

+