MojAndroid
(x) hirdetés

Bár a nagy vállalatok nem szeretik a kiszivárogtatásokat, de a Google az utóbbi években a leginkább érintettek közé tartozott, olyannyira, hogy már előre bejelentette a közelgő okostelefonjait és más készülékeit, csak hogy elkerülje a híreszteléseket. Ennek ellenére újabb titkok láttak napvilágot.

Ma a Redditre kiszivárgott néhány kép, amelyeken egy Pixel 8 Pro prototípus látható. Ezeket azóta törölték, az őket közzétevő fiókkal együtt, és ez általában elég jó jel arra, hogy itt nem hamisítványokkal van dolgunk.

A képek alapján a kiszivárgott modell a Pixel 8 Pro.

Ez egyértelműen egy prototípus, mivel fel van címkézve, hogy “csak tesztelésre/értékelésre” használható. Ez a prototípus 12 GB Samsung gyártmányú LPDDR5 RAM-mal és 128 GB UFS tárolóval rendelkezik, amelyet az SK Hynix gyártott.

Mivel ezt nem eladásra szánják, és mivel a Pixel 8 Pro még fejlesztés alatt áll, ne vegyünk minden részletet túl komolyan erről a készülékről – a hátlapi üvegen lévő furcsa minta lehet valamiféle szivárgásmegelőző kód, a szín pedig nem olyan, mint amit a Google 2023-ban kiadna. De ez jó jel lehet arra, hogy a Pixel 8 Pro dizájnja közel marad az elődjéhez. Ne feledjük, a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro állítólag csak októberben jelenik meg, így addig még bőven van időnk, hogy izgalmasabbnál izgalmasabb szivárgásokban lássuk őket.

A korábban pletykált információk szerint egyébként az a kör alakú pacák a LED-villanótömb alatt egy infravörös hőmérő. A Pixel 8 Pro állítólag 6,7 hüvelykes, 1,344×2,992 120 Hz-es OLED kijelzővel, frissített 50 MP-es hátsó fő kamerával, a Samsung ISOCELL GN2 szenzorával, 64 MP-es Sony IMX787 szenzorral az ultraszélesítéshez, valamint ugyanazzal az 5x optikai zoomos szenzorral és 11 MP-es szelfikamerával érkezik, mint elődje.

(via)

(x) hirdetés
2023.07.04.

Ezeket már olvastad?

+