MojAndroid
(x) hirdetés

Most zajlik a sanghaji MWC, és George Zhao, a Honor vezérigazgatója előadást tartott az innovációról és a mobiltelefonok világának fejlődéséről. Beszéde során elárulta, hogy cége július 12-én fogja bemutatni az új Honor Magic V2-t. A vezető szerint az új telefon “forradalmasítja majd az összehajtható élményt”.

Amikor a Honor elindította a Magic Vs-t, az 10%-kal könnyebb testtel és átdolgozott zsanérral javított az első Magic V-nél. A vezérigazgató nem árulta el, hogy mitől lesz a V2 olyan forradalmi, de arra számítunk, hogy a vállalat javítani fogja az elődök néhány hátrányát. Reméljük, hogy vízállóságot, némi vezeték nélküli töltést és több funkciót látunk majd félig összehajtott állapotban.

A július 12-i dátumot már hallottuk egy múlt heti pletykában. A forrás azt állította, hogy az LTPO AMOLED magasabb frissítési frekvenciával és nagyfrekvenciás PWM dimmeléssel rendelkezik majd. A telefon két változatban érkezhet, az egyik a tavaly nyári Snapdragon 8+ Gen 1, a másik pedig a jelenlegi zászlóshajó chipkészlet Snapdragon 8 Gen 2. Remélhetőleg a Honor további részleteket és funkciókat oszt meg az eseményt megelőző napokban.

(via)

2023.06.30.

Ezeket már olvastad?

+