MojAndroid
(x) hirdetés

A Motorola Defy Satellite Link egy meglehetősen egyedi kiegészítő, amelyet még februárban jelentettek be, és most végre megvásárolható az Egyesült Államokban.

Bluetooth-on keresztül csatlakozik az iPhone vagy Android készülékhez, és műholdas kapcsolatot biztosít. A telefonok műholdas csatlakoztathatósága természetesen az utóbbi időben forró témává vált, köszönhetően annak, hogy az Apple tavaly debütált az iPhone 14 családdal a műholdas SOS vészhelyzeti szolgáltatással.

A Motorola Defy Satellite Linknek azonban mindegy, hogy milyen telefonunk van. Ráadásul nem csak vészhelyzetekre használhatjuk – többféle csomag közül is választhatunk, sőt, egy évre szóló Essentials üzenetküldő csomaggal együtt érkezik – ez havonta 30 kétirányú, műholdon keresztül küldött üzenetet tartalmaz. Más csomagok akár havi 400 üzenetig terjednek.

A Defy Satellite Link IP68-as por- és vízállósági, valamint MIL-SPEC-810H minősítéssel rendelkezik. Ellenáll 1,5 méteres vízbe merítésnek 30 percig, és 2 méterről acélra történő leejtésnek. Méretei 85x62x11,2 mm, súlya pedig 70 g. GPS, Glonass, Galileo és Beidou rendszereket használ. A 600 mAh-s akkumulátor akár négy teljes nap készenléti időt biztosít.

A Motorola Defy Satellite link hamarosan az Amazonra is megérkezik.

(via)

2023.06.30.

Ezeket már olvastad?

+