Quantcast
MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung jelenleg a Galaxy Z Flip5 jövő hónapban történő bemutatására készül, amely sokkal nagyobb külső képernyővel rendelkezik majd. Az első nagy fedőlapos kijelzővel rendelkező, flip-stílusú összecsukható készülék az Oppo Find N2 Flip volt, amely az év elején jelent meg globálisan. Annak ellenére, hogy még mindig egy meglehetősen új készülékről van szó, az Oppo a jelek szerint már az utódján dolgozik. Most kiszivárgott egy render, amely a közelgő Oppo Find N3 Flip-et ábrázolja.

A külső képernyő nagyjából ugyanúgy néz ki, mint a Find N2 Flipé, így az Oppo úgy tűnik, nem akarja játszani a képernyő megnagyobbításának játékát, amelyben a Motorola és a Samsung idén részt vett. Másrészt a Find N3 Flip egy harmadik kamerát kapott. A kamerák elhelyezése is hasonló, mint amit az N2 Flipben láttunk, csak ott van egy plusz szenzor.

Ugyanaz a forrás szerint, amely a rendert kiszivárogtatta, a Find N3 Flip minden kameráját megosztja majd a nemrég bemutatott Oppo Reno10 Pro-val. Ez tehát egy 50 MP-es, OIS-szel ellátott fő fényképezőt jelent, amely a Sony IMX890-es szenzorát használja, egy 8 MP-es ultraszéles, és egy 32 MP-es 2x optikai zoomos fényképezőt – ez a kiegészítés az N2 Fliphez képest.

A többi specifikáció “valószínűleg ugyanaz”, mint a Find N2 Flip esetében, ami a Find N3 Flip-et furcsán hasonlóvá teszi az elődjéhez. Talán az Oppo úgy gondolja, hogy az N2 Flip egyetlen problémája a teleobjektíves kamera hiánya volt? Ez érdekes. Mindenesetre egyelőre nem világos, hogy mikor várható a Find N3 Flip megjelenése, de amint többet megtudunk, tájékoztatunk.

(via)

2023.06.26.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+