MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung által az ázsiai országokban a Galaxy S23 sorozathoz a múlt héten kiadott jelentős kamera-javító frissítés most Európában is megjelenik a Galaxy S23, Galaxy S23+ és Galaxy S23 Ultra készülékekhez.

A frissítés az S91xBXXU2AWF1 firmware-verzióval érkezik, és 2,2 GB-os, így mindenképpen Wi-Fi kapcsolaton keresztül töltsd le, hogy elkerüld a szolgáltatód által felszámított további mobiladat-díjakat.

A júniusi frissítés a Galaxy S23 trión az Android biztonsági javítás szintjét 2023 júniusára emeli, de ami ennél is fontosabb, javítja a kamera autofókusz problémáit, javítja az Éjszakai mód feldolgozását, és 2x-es zoom opciót ad a Portré módhoz az alapértelmezett kamera alkalmazásban.

A júniusi frissítés emellett simább One UI átmenet animációkat és javításokat hoz a haptikus visszajelzéshez, eymellett az alapértelmezett kamera alkalmazás HDR-problémáit is orvosolja bizonyos fényviszonyok mellett.

Ha Európában élsz, és nem kaptad meg ezt a frissítést a Galaxy S23 okostelefonodra, akkor manuálisan ellenőrizheted, hogy megkaptad-e a frissítést, ha a telefon Beállítások > Szoftverfrissítés menüpontjába navigálsz.

A következő hetekben több régió is megkapja ezt a frissítést. Ice Universe tippadó szerint azonban Kína és Dél-Korea az AWF1 firmware egy másik, több optimalizációt tartalmazó változatát kapja meg.

(via)

(x) hirdetés
2023.06.26.

Ezeket már olvastad?

+