MojAndroid
(x) hirdetés

Egy januári médiajelentés azt állította, hogy a Samsung Galaxy S24 sorozat, amely várhatóan 2024 első negyedévében érkezik, három modell helyett csak kettőt tartalmaz majd – a Galaxy S24-et és Galaxy S24 Ultra-t. Az új leleplezések szerint azonban ez nem így lesz, és az S24 sorozat az S23-as termékcsaládhoz hasonlóan tartalmazni fogja a vanília, a Plus és az Ultra modelleket is.

A hír a SamMobile-tól és a GalaxyClub-tól származik, akik azt állítják, hogy a Galaxy S24 sorozatot a Samsung “Muse” kódnévvel illeti, és három különböző kódnév van az okostelefonok számára – Muse 1, Muse 2 és Muse 3 -, ami arra utal, hogy az S24 termékcsalád tartalmazni fog egy Plus változatot is. A Galaxy S24 Ultra kódneve Muse 3, így a Galaxy S24 és a Galaxy S24+ kódneve Muse 1 és Muse 2 lehet. A források azt is megemlítették, hogy a Galaxy S24 Ultra 5x optikai zoommal rendelkező telefotó kamerával rendelkezik majd, amely a Galaxy S23 Ultrán látott 3x-os telefotó egységet váltja fel.

Az S24 sorozat leleplezése több mint hat hónap múlva lesz, várhatóan az elkövetkező hónapokban még többet hallhatunk a termékcsaládról.

(via)

(x) hirdetés
2023.06.26.

Ezeket már olvastad?

+