MojAndroid
(x) hirdetés

Ahogy a vállalat a hónap elején megerősítette, az ASUS június 29-én tervezi a Zenfone következő iterációjának bemutatását. De mielőtt ez a bevezetés megtörténne, most egy új kiszivárgásban néhány marketing rendert kaptunk.

Az új renderek, amelyek a WinFuture jóvoltából érkeztek, az ASUS Zenfone 10-et mutatják teljes pompájában. A képeken jól megnézhetjük mind az öt színváltozatot, amelyek között van fekete, szürke, zöld, piros és fehér. Közelképet kapunk a kijelzőről is, amely a pletykák szerint 6,3 hüvelykes lesz, de az ASUS később megerősítette, hogy a képernyő továbbra is 5,9 hüvelykes.

A tajvani gyártó nem vállalt túl sok kockázatot a Zenfone 10 dizájnjával. Kisebb változtatásokat leszámítva a dizájnja nem tér el messze az elődjétől. Még a szelfi kamerát is megtartotta a bal felső sarokban.

Ha aggódtál, hogy az ASUS 2023-ban végleg eltörli a fejhallgató-csatlakozót, akkor ezek a renderek jó hírek. A telefonról készült felső felvétel megerősíti, hogy a 3,5 mm-es port továbbra is ott van.

Az ASUS megerősítette, hogy a készülék Snapdragon 8 Gen 2 chippel, vezeték nélküli töltési képességekkel és hattengelyes hibrid gimbal stabilizátor 2.0-val rendelkezik majd a jobb képstabilizálás érdekében.

A megerősített adatokon kívül várhatóan a telefon 16 GB RAM-ot és 256/512 GB tárhelyet, 5000 mAh-s akkumulátort és 200 megapixeles fő kamerát kínál majd. Emellett az ASUS a Zenfone 10 árát 749 dollárra lőheti be, ami 50 dollárral olcsóbb lenne a Zenfone 9-nél a megjelenéskor.

(via)

(x) hirdetés
2023.06.23.

Ezeket már olvastad?

+