MojAndroid
(x) hirdetés

Az egyik legfontosabb frissítés a közelgő Samsung Galaxy Z Flip5-nél a Z Flip4-hez képest a nagyobb külső kijelző – az apró 1,9″-ről (512 x 260px) 3,4″-re (720 x 748px) való növekedés lehetővé teszi a Samsung számára, hogy alkalmazásokat futtassonr rajta, nem csak alapvető widgeteket.

A vállalat állítólag együttműködött a Google-lel, hogy olyan alkalmazások is használhassák a kijelzőt, mint a Google Maps. Jelenleg nem világos, hogy a Térképek funkciói mennyire lesznek elérhetőek a telefon zárt állapotában – lehet, hogy a teljes alkalmazás (mint a Moto Razr40 Ultra esetében), vagy lehet, hogy csak egy lecsupaszított változat.

A Maps UI a Razr-on problémákba ütközött, mivel nem kerülte el a kamera lyukakat. Ez a Galaxy Z Flip5 esetében is probléma lesz a Galaxy Z Flip5 és annak mappa alakú kijelzője esetében.

Egyébként más Google-alkalmazások is elérhetők lennének a külső kijelzőről, köztük az Üzenetek és a YouTube. Természetesen a Samsung annyi One UI alkalmazást fog erre a kijelzőre hozni, amennyinek szintén van értelme. Valószínűleg nem lesz olyan funkcionális, mint a Galaxy Z Fold5 fedőkijelzője, de az új 3,4″-es panel miatt ritkábban kell majd kinyitni a telefont.

A hivatalos leleplezésre július 26-án kerül sor.

(via)

(x) hirdetés
2023.06.23.

Ezeket már olvastad?

+