MojAndroid
(x) hirdetés

Az ASUS még ebben a hónapban piacra dobja a Zenfone 10-et, és máris adott egy futó pillantást a telefonra, miközben megerősített néhány specifikációt.

Evan Blass több Zenfone 10 rendert is közzétett a Twitteren, amelyek a mobiltelefont különböző színekben és több szögből mutatják.

A képeken valóban lapos élek, valamint a jobb oldali bekapcsoló és hangerőszabályzó gombok láthatók. A kijelzőre is vethetünk egy újabb pillantást, miután az ASUS maga is bemutatta a telefon előlapját a hónap elején. A képek egyébként fekete, fehér, piros, szürke és zöld színválasztékot mutatnak. Ez azt jelenti, hogy szinte mindenki megtalálhatja majd a számára megfelelő színt a megjelenéskor.

Az ASUS korábban megerősítette, hogy a Zenfone 10 Snapdragon 8 Gen 2 processzort, vezeték nélküli töltést és hattengelyes hibrid gimbal stabilizátor 2.0 technológiát kínál majd a kamerarendszerhez. További kiszivárogtatásokra vagy a június 29-i hivatalos bemutatóra kell várnunk, hogy újabb részleteket tudjunk meg a készülékről. De az biztosnak tűnik, hogy a kompakt zászlóshajó telefonok rajongóinak érdemes ezt a készüléket figyelemmel tartaniuk.

(via)

(x) hirdetés
2023.06.19.

Ezeket már olvastad?

+