MojAndroid
(x) hirdetés

A Huawei készülékek jelenleg vagy Androidot futtatnak EMUI-val, vagy a kínai vállalat saját rendszerét, a HarmonyOS 3.1-et. Ez utóbbi esetben a felhasználók számára jó hír, hogy hamarosan érkezik HarmonyOS 4.0. Hogy ez várhatóan mikor fog megtörténni, azt a HuaweiCentral portál árulta el.

Bevezetés már augusztusban

A portál szerint a HarmonyOS 4.0 várhatóan augusztus 4-én, az idei Huawei Developers Conference során mutatkozik be. Ez azt jelenti, hogy a Huawei következő zászlóshajói, a Mate 60 sorozatból, már előre telepített Harmony 4.0-val kell, hogy érkezzenek. A Mate 60-as sorozat modelljei valójában az idei év harmadik vagy negyedik negyedévében kerülhetnek piacra.

Hogy mi mindent hoz majd az új rendszer, az egyelőre többé-kevésbé spekuláció. Az okostelefonok új funkciói és felületei mellett azonban minden bizonnyal a Huawei okosórái számára is tartogat majd újdonságokat. A HuaweiCentral portál azt állítja, hogy a HarmonyOS 4.0 a mesterséges intelligencia (AI) algoritmusait használó új funkciókkal is érkezik majd, amelyek hozzájárulnak a jobb felhasználói élményhez.

Az új HarmonyOS-nek javítania kell a különböző szegmensek eszközei közötti kapcsolatot is, beleértve a táblagépeket, okosórákat, okos TV-ket és így tovább. A Huawei ökoszisztémáján belül harmadik fél IoT-eszközeit is megcélozza majd. A vállalat korábban bejelentette, hogy az új rendszer sok újdonságot hoz a kínai autógyártók számára is, akik ezt a rendszert használják autóikban. Több ember, több eszköz és több hangkimenet is csatlakozhat majd az autós rendszerhez.

A HarmonyOS 4.0 ezenkívül szemkövetést, több képernyős módot és többcsatornás kétirányú streaminget is támogathat majd a várakozások szerint.

(via)

(x) hirdetés
2023.06.17.

Ezeket már olvastad?

+