MojAndroid
(x) hirdetés

A Sony PlayStation Plus Premium előfizetése számos előnyt kínál, például havi játékokat, béta verziókat és hozzáférést a játékkatalógushoz. Most a Sony azon dolgozik, hogy a legmagasabb szintű csomagot egy új kedvezménnyel bővítse.

A PlayStation Blogon a vállalat bejelentette, hogy megkezdte a felhőalapú streaming tesztelését a támogatott PS5-ös játékok esetében. Ezek a játékok magukban foglalják a PS Plus Game Catalog címeit, a bétákat és a támogatott digitális tartalmakat, amelyek az emberek tulajdonában vannak.

Nem tévednél, ha azt gondolnád, hogy a PS5 már streaminget is tud. A PS5 támogatja a játékok streamelését különböző eszközökre a Remote Play alkalmazáson keresztül. A különbség itt azonban az, hogy a Remote Play alkalmazáshoz a PS5-nek le kell töltenie a játékot, és a streaming gazdájaként kell működnie. Ez az új funkció lehetővé tenné, hogy ne kelljen letölteni a játékot a PS5-re, vagy a PS5-öt gazdaként használni.

Amikor ez a funkció elindul, a támogatott PS5-ös címek felhőalapú játékstreamingje közvetlenül a PS5 konzolon lesz elérhető

– mondta Nick Maguire, a globális szolgáltatásokért felelős alelnök.

Ez azt jelenti, hogy Premium tagként könnyebben belevetheted magad kedvenc játékaidba anélkül, hogy előbb le kellene töltened őket a PS5 konzolodra.

A jelek szerint ez a funkció nem fog átterjedni a többi előfizetési szintre.

Célunk, hogy ezt a PlayStation Plus Premium további előnyeként adjuk hozzá a PlayStation Plus Premiumhoz, a PlayStation Plus értékének növelésére irányuló folyamatos erőfeszítéseink részeként.

Ez a hír a PlayStation egyik legutóbbi bejelentése – a Project Q nevű kézi eszköz – nyomán érkezik. Úgy tudjuk, a Project Q a Remote Playre támaszkodik a játékok streameléséhez. Arról nem esett szó, hogy ez a PS Plus Premium funkció működni fog-e a Project Q-n.

(via)

(x) hirdetés
2023.06.15.

Ezeket már olvastad?

+