MojAndroid
(x) hirdetés

A Meta munkatársai előzetes bemutatót tartottak házon belül a Twitter versenytársának szánt alkalmazásról, azonban az alkalmazásról készült képernyőkép kiszivárgott. Az új közösségi média alkalmazás belső neve “Project 92”, míg a pletykák szerint a hivatalos neve “Threads” lehet.

A kiszivárgott képernyőkép alapján láthatjuk, hogy a felület nagyon hasonlít az Instagramhoz, de képek nélkül. Chris Cox – Meta Chief Product Officer (CPO) szerint a készülő közösségi média alkalmazás az ActivityPub közösségi hálózati protokollt fogja használni, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy Instagram fiókjaikat és követőiket átvigyék az új platformra.

A Meta vezetője azt is megosztotta, hogy az alkalmazás “a Twitterre adott válaszunk” lesz, és automatikusan feltölti a profilokat a felhasználó Instagram-fiókjának adataival. A Meta állítólag többször kapott megkeresést közszereplőktől és alkotóktól egy olyan stabil Twitter-alternatívára, amely átláthatóan működik és biztonságos az információk terjesztésére.

A Meta azt mondja, hogy már több híresség, köztük DJ Slime is elkötelezte magát az új platform használata mellett, és tárgyalásokat folytatnak Oprah Winfrey-vel és a Dalai Lámával is, mint lehetséges új tagokkal. Az új közösségi médiaprojekt fejlesztése januárban kezdődött, és a lehető leghamarabb elérhető lesz.

(via)

(x) hirdetés
2023.06.10.

Ezeket már olvastad?

+