MojAndroid
(x) hirdetés

A OnePlus első összehajtható telefonja az idei év harmadik negyedévében érkezik, ezt maga Pete Lau vezérigazgató jelentett be. Most egy új pletyka egy általánosan megbízható forrástól néhány apró részletet is közöl az érkező újdonságról.

Először is, a leleplezésre a jelek szerint New Yorkban kerül majd sor augusztus első felében. Ez azt jelenti, hogy mindössze egy-két héttel a Samsung Galaxy Z Fold5 és Flip5 után jelentik majd be. Ez elég bátor hozzáállás a OnePlus részéről, hogy el akarja lopni a Samsungtól a dicsőséget.

A telefon globális bevezetésen megy keresztül, ez természetesen azt jelenti, hogy elérhetővé válik az Egyesült Államokban, Indiában és az összes többi országban, ahol a OnePlus jelenleg árulja a termékeit.

Érdekes módon az Oppo a pletykák szerint augusztusban Kínában is bemutatja Find N3-as készülékét, és a korábbi mendemondák szerint a OnePlus Fold lehet, hogy ennek a telefonnak a nemzetközi változataként fog bemutatkozni. Ha ez így van, akkor arra számíthatunk, hogy egy 8 hüvelykes, QHD+ felbontású belső, összehajtható képernyővel és egy 6,5 hüvelykes külső FHD+ képernyővel büszkélkedhet, mindkettő 120 Hz-es frissítési frekvenciával.

Belül a Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlet, akár 16 GB LPDDR5 RAM, és akár 512 GB UFS 4.0 tárhely lesz. A OnePlus Fold várhatóan az Android 13-at fogja futtatni OxygenOS 13.1-gyel a tetején, ami egy kicsit kiábrándító, tekintve, hogy állítólag pont akkor fog megjelenni, amikor a Google kiadja az Android 14-et.

Mindenesetre a további specifikációk közé tartozik a 4800 mAh-s akkumulátor, 80 W-os vezetékes töltés támogatásával, egy 50 MP-es fő kamera OIS-szel, egy 48 MP-es ultraszéles, egy 32 MP-es periszkópos telefotó kamera és egy pár 32 MP-es szelfifotó kamera, mindkét kijelzőn.

(via)

(x) hirdetés
2023.06.07.

Ezeket már olvastad?

+