MojAndroid
(x) hirdetés

A Nothing Phone (2) hivatalosan a jövő hónapban kerül bemutatásra, de az @OnLeaks és a Smartprix jóvoltából már most is bepillantást nyerhetünk a készülék megjelenésébe. Az új dizájn felismerhetően “Nothing” az átlátszó hátlappal és a kiemelkedő Glyph fénycsíkokkal.

Van azonban néhány kulcsfontosságú változás. A vállalat megerősítette, hogy a második okostelefonja nagyobb, 6,7″-es kijelzővel rendelkezik majd (6,55″-ről 6,7″-re), és úgy tűnik, hogy szükségét érezte az ergonómia megváltoztatásának is.

Az új dizájn lekerekített alumínium oldalakkal rendelkezik, még az elülső és hátsó üveglapok is enyhén íveltek. Ez ellentétben áll a Phone (1) modellel, amelynek szögletes oldalai lapos előlappal és hátlappal rendelkeztek.

A Glyph kezelőfelület fénycsíkjai most szegmentáltak. Ez a felhasználóknak finomabb ellenőrzést adhat a rendszer felett, amely állapotjelzőként, értesítési lámpaként és csak úgy, mint valami, ami némi menő tényezőt ad hozzá. Az @OnLeaks megjegyzi, hogy a renderek egy tesztelési szakaszban lévő egységen alapulnak, így a végleges dizájnban lehetnek apró finomítások.

Jelentősebb módosítások azonban nem valószínűek, ami azt jelenti, hogy a Nothing Phone (2) marad a kétkamerás beállításnál. A vaku mostantól egy helyett két LED-et tartalmaz, de ez az egyetlen újítás. A Phone (2) a Snapdragon 8+ Gen 1-gyel feljebb lép, de megmarad a középkategóriás mezőnyben, ahelyett, hogy a zászlóshajókkal szállna szembe.

Az eredeti 470 €/£400/₹33,000 alapárral indult, meglátjuk, hogy az új megtartja-e ezt az árat, vagy magasabbra indul. Ja, és ez a modell az Egyesült Államokba is meg érkezik.

(via)

(x) hirdetés
2023.06.05.

Ezeket már olvastad?

+