MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung Galaxy S23 családjának eladásai jelentősen visszaestek ebben a hónapban egy Twitteren kiszivárgott új jelentés szerint. A pletykák szerint a koreai vállalat zászlóshajónak számító termékcsaládjának eladásai a teljes második negyedévben (április-június) 20%-kal maradnak el attól, amit a Galaxy S22 széria tavaly elért. Ennek oka a jelek szerint az “általános fogyasztók” vártnál alacsonyabb kereslete. A korai felhasználók márciusig mind megvették a vadonatúj készüléküket, de most a jelek szerint már nem sokan akartak beszállni a Samsung legújabb és legjobb készülékébe.

Ez nyilvánvalóan messze nem ideális, és állítólag ez vezette a Samsungot arra, hogy előrehozza a Galaxy S23 FE bevezetését. Most ez a modell a pletykák szerint a Galaxy Z Fold5 és Flip5 előtt érkezik a piacra, amelyek a hírek szerint júliusban mutatkoznak be és augusztus elején kerülnek forgalomba.

Ha ez a pletyka beigazolódik, akkor a Galaxy S23 FE-t júliusban, vagy talán már korábban is láthatjuk. A mitikus telefon már hónapok óta a hírek része, és most azt mondják, hogy mivel csak néhány specifikáción változtattak, így a szokásosnál rövidebb fejlesztési időre volt szükség.

Persze egyelőre csupán egy meg nem erősített pletykáról van szó. Ha már itt tartunk, a Galaxy S23 FE az eddigi hírek szerint minden régióban a Samsung Exynos 2200 SoC-jét, 50 MP-es fő kamerát, 4500 mAh-s akkumulátort, 6/8GB RAM-ot és 128/256GB-os tárolási lehetőséget kínál majd. A hónap elején azt pletykálták, hogy “hónapokkal” az új hajtogatható készülékek után érkezik, így most úgy tűnik, hogy a dolgok drámaian eltolódtak ezen a fronton.

(via)

2023.05.25.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+