MojAndroid
(x) hirdetés

A OnePlus Padot eredetileg még februárban jelentették be, és az előrendelések már azelőtt megkezdődtek, hogy az árazása kiderült volna. Ez április 25-én történt, és aznap a vállalat közölte, hogy április 28-án válik elérhetővé Indiában és Európában. Nos, nem így történt.

Kiderült, hogy a OnePlus Pad csak mától érhető el nyíltan az Egyesült Királyságban és az EU-ban. A vállalat sajtóközleményt küldött, amelyben részletesen beszámol a fejleményről.

Mint azt már tudhatod, a OnePlus Pad csak egy változatban, Halo Green színben, 8 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel érhető el. Az eurózónában 499 euróba kerül, míg az Egyesült Királyságban 449 fontért lehet megvásárolni. Ne feledjük, hogy az európai változathoz nem járt volna töltő a dobozban, azonban a vállalat a jelek szerint visszavonta ezt a döntést, hiszen most azt írja, hogy mindenki, aki OnePlus Padet vásárol, kap egy ingyenes OnePlus SuperVOOC 65W-os töltőt.

Ha további kiegészítőkre vágyunk, akkor a OnePlus Stylo stylus-t 99 euróért vagy 99 fontért, a OnePlus Magnetic Keyboardot 149 euróért vagy 149 fontért, a OnePlus Folio Case-t pedig 59 euróért vagy 59 fontért szerezhetjük be. A Stylo esetében 30%-ot spórolhatunk, ha a táblagéppel együtt vásároljuk meg, és a OnePlus Buds Pro 2-re is 30%-os kedvezményt kaphatunk, ha a Pad-al vásároljuk meg. A Nord Buds 2 ugyanebben a forgatókönyvben 20%-os kedvezményt kap.

Ezen kívül, ha becserélünk egy megfelelő okostelefont, táblagépet vagy okosórát, akár 30 € vagy 30 £ bónuszt vagy 250 € vagy 250 £ jóváírást is kaphatsz. Végül a diákok 5% kedvezményt kapnak a kiskereskedelmi árból.

Mindezek az ajánlatok június 18-án 10:59 óráig érvényesek (CEST). A tabletet közvetlenül magától a OnePlus-tól lehet megvásárolni.

(via)

(x) hirdetés
2023.05.19.

Ezeket már olvastad?

+