MojAndroid
(x) hirdetés

Először a múlt hónapban láthattuk a Fairbuds XL videóját. Ez azt sugallta, hogy a Fairphone fenntartható és javítható megközelítését a fejhallgató-szegmensbe is bevezeti. Most a vállalat valóban bejelentette a Fairbuds XL-t, és valóban fenntartható, javítható termékként hirdetik.

A vállalat azt mondja, hogy moduláris kialakítással könnyebben javíthatóvá teszi a fejhallgatót. Ez azt jelenti, hogy az olyan alkatrészek, mint a fülpárna, az akkumulátor és így tovább, cserélhetők. A Fairphone a termék fenntartható megközelítését is kiemelte, mondván, hogy újrahasznosított műanyagból és alumíniumból, valamint Fairtrade aranyból készült. A cég hozzáteszi, hogy az utazótáska újrahasznosított poliészterből és nejlonból készült.

Egy fenntartható és javítható fejhallgató nagyszerű, de a Fairbuds XL tisztességes funkciókkal is rendelkezik. 40 mm-es dinamikus meghajtók, aktív zajszűrés (ANC), Bluetooth 5.1 kétpontos csatlakozással, aptX HD támogatás, intelligens asszisztens támogatás és IP54-es besorolás.

A Fairphone szerint a fejhallgató akár 26 órán át is bírja az ANC bekapcsolásával és akár 30 órán át az ANC kikapcsolásával. A vállalat hozzáteszi, hogy az akkumulátor 500 töltési ciklus után éri el a fenntartott kapacitás 80%-át. Tehát egy év után valószínűleg csökkenni fog az akkumulátor élettartama, de legalább az akkumulátort kicserélheted egy újra.

A Fairbuds XL fejhallgató már kapható 249 euróért vagy 219 fontért (~272 és ~274 dollár),  zöld és fekete színváltozatban.

(via)

(x) hirdetés
2023.05.14.

+