MojAndroid
(x) hirdetés

Alig néhány nappal ezelőtt a Google bejelentette a Pixel Foldot – az első belépőjét az összehajtható telefonok világába. A nagy G azonban még mindig újszülöttnek számít, ha erről a formáról van szó, és van mit behoznia, amíg kihívója lehet a többi nagy szereplőnek, például a Samsungnak.

Nem mondhatjuk, hogyl a Samsung gyártja a legjobb összecsukható telefonokat a piacon, de a vállalat az elmúlt évek során keményen dolgozott ezek fejlesztésén, valamint az árcsökkentésen. Idén a technológiai óriás várhatóan valamikor július folyamán, vagyis nagyjából egy hónappal korábban, mint tavaly, bejelenti az összecsukható telefonok következő generációját, a Galaxy Z Flip 5-öt és a Galaxy Z Fold 5-öt.

Mivel ilyen közel vagyunk a várható bejelentési dátumhoz, már elég sokat tudunk ezekről a telefonokról, de ez nem jelenti azt, hogy nem fog még több is kiderülni. Ezzel kapcsolatban most felbukkantak képek a Samsung Galaxy Z Fold 5 átlátszónak tűnő tokjáról, a neves kiszivárogtató Ice Universe jóvoltából.

Nem mintha nem tudtuk volna a Z Fold 5 legutóbbi rendereiből, de ez az átlátszó tok ismét azt mutatja, hogy kevés változás jön. Mr. Universe még arra is vette a fáradtságot, hogy egy Galaxy Z Fold 4 átlátszó tokot helyezzen közvetlenül a feltételezett Fold 5 mellé, hogy bemutassa, mennyire hasonlítanak valójában.

Annak ellenére, hogy kívülről nem változik túl sok minden, vannak azonban olyan utalások, amelyek a zsanérmechanizmus frissítésére utalnak, hogy csökkentsék a Z Fold 5 hírhedt gyűrődését. Arra is számítunk, hogy egy nagyobb, 3,4 hüvelykes fedlapkijelzőt látunk majd, amely szintén négyzet alakú lesz, valamint vékonyabb kereteket kap a belső képernyő.

(via)

(x) hirdetés
2023.05.13.

Ezeket már olvastad?

+