MojAndroid
(x) hirdetés

A sencseni K+F központban tartott Honor eseményen a vállalat vezérigazgatója elmondta, hogy ambiciózus tervei vannak az Apple iOS ellen. Azt is elmondta, hogy a Honor K+F kiadásai 2022-ben a vállalat teljes bevételének 10%-át teszik ki, ami a fő oka annak, hogy ennyire optimista a MagicOS jövőjét illetően.

Zhao Ming, a Honor vezérigazgatója rámutatott, hogy az Apple okostelefonjai gyengébb hardverrel, elavult dizájnnal, rossz vételi lehetőséggel és gyenge akkumulátoros üzemidővel rendelkeznek számos Android okostelefonhoz, köztük a Magci5 sorozathoz képest. Az emberek azonban leginkább az iOS és az általa biztosított ökoszisztéma miatt rajonganak az Apple-ért.

Tagadhatatlan, hogy az Apple iOS a maga módján gördülékeny, megbízható és erős, így a Honor a jövőbeni MagicOS-iterációkkal megpróbál majd versenyezni ebben a tekintetben. Olyan szoftveres környezet képesítésére akarnak összpontosítani, amivel nem csupán az Apple-t, hanem a korábbi anyacéget, vagyis a Huaweit és annak Harmony OS rendszerét is megszorongathatják.

(via)

(x) hirdetés
2023.05.02.

Ezeket már olvastad?

+