MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung még júliusban indított egy elég kifinomult, mesterséges intelligenciával működő képszerkesztő alkalmazást. A Galaxy Enhance-X alkalmazás a Galaxy készülékek egy nagyon korlátozott körével volt kompatibilis, de az alkalmazás új verzióját kifejezetten úgy tervezték, hogy kihasználja a Galaxy S23 sorozatban található erős processzorok előnyeit.

A tegnap megjelent Samsung Galaxy Enhance-X v1.0.55 béta verziója csak a vállalat legújabb Galaxy S23 zászlóshajóját támogatja, mivel az AI segítségével történő képfeldolgozás komplex feldolgozást igényel, ezért olyan csúcskategóriás hardverre van szükség, mint amilyen a Galaxy S23 sorozatba csomagoltak. A Samsung azonban megerősítette, hogy a Galaxy S22 felhasználók is hamarosan hozzáférhetnek a képszerkesztő új verziójához. Emellett a dél-koreai mobilgyártó elárulta, hogy a Galaxy Enhance-X alkalmazást a Galaxy A sorozatú készülékek egy része is támogatni fogja, bár lehet, hogy nem minden funkció lesz elérhető számukra.

Jelenleg az S23 sorozathoz készült Galaxy Enhance-X alkalmazás támogatja a fotók újramaszterelése, a képjavítás és a műtárgyak eltávolítása funkciókat. Ha a Samsung egyik legújabb zászlóshajójának tulajdonosa vagy, akkor olyan funkciókat használhatsz, mint a Magic, HDR, Brightness, Focus Improvement, Lens Distortion Correction, Upscale (4x-es felbontásjavítás) és Sharpen funkciók

Emellett különböző javító funkciókat is alkalmazhatunk majd, mint például a szépség és a fényhatás portré módban. A Remove Artifact menüben az alkalmazás lehetőséget biztosít a felhasználóknak arra, hogy eltávolítsák az árnyékokat a képeikről, valamint a tükröződő tárgyakat. A Galaxy Enhance-X alkalmazással a felhasználók már a felvétel elkészülte után elkezdhetik a képek módosítását, és az alkalmazásban elérhető funkciók többsége egyetlen koppintással alkalmazható, így nem igazán igényel túl mélyreható ismereteket a fotózásról.

A Galaxy Enhance-X alkalmazás legújabb verziója ingyenesen letölthető a Galaxy Store-on keresztül. 

Az alkalmazást a héten mi is tesztelni fogjuk, a Samsung Galaxy S23 Ultra-n!

(via)

(x) hirdetés
2023.04.25.

Ezeket már olvastad?

+