MojAndroid
(x) hirdetés

A régóta várt Xiaomi 13 Ultra holnap debütál, és egy nappal a nagy esemény előtt végre hivatalos fotókat is láthatunk a telefonról, egyenesen a Xiaomitól. A Xiaomi hivatalos Weibo kezelője részletes képeket osztott meg a 13 Ultra-ról, amelyek megerősítik a korábban látott rendereket a kamera sziget körül kiálló vastag dudorral.

A Xiaomi 13 Ultra fémötvözetből készült házzal rendelkezik majd, amelynek tetején egy új, második generációs műbőr réteg található. A hátlapon található új bőrszerű anyag antibakteriális bevonattal büszkélkedhet, amely emellett szennyeződésálló és speciális sárgulásgátló bevonattal is rendelkezik. A bőr és a kameradudor kombinált vastagság eléri a 15,6 mm-t. A nagyobb kameraszigetet is láthatjuk a három Sony 50MP-es IMX858-as szenzorral (ultraszéles, rövid és hosszú tele) és az 1 hüvelykes IMX989-es főegységgel.

A Xiaomi egy teaser videót is megosztott a 13 Ultra-hoz, melyben a telefon zöld színben látható.

A kapcsolódó hírekben a Xiaomi megosztotta a 13 Ultra LTPO OLED panelének részleteit is, amelyet a Xiaomi és a China Star közösen fejlesztett ki. A C7 panel megerősítést nyert, 1440 x 3200 px felbontással és 2600 nits maximális csúcsfényerővel büszkélkedhet.

(via)

2023.04.17.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+