MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung következő generációs táblagépe, a Galaxy Tab S9 sorozat számos szivárgás közepette egyre közelebb kerül a hivatalos megjelenéshez. A vállalat egy meglepetést is tartogathat  – egy összecsukható táblagépet, amelyet a Tab S9 szériával egy időben mutathat be a @Tech_Reve szerint.

Az úgynevezett Galaxy Z Tab az összehajtható készülékek Z-sorozatának része lesz. Sajnos ennél többet nem sokat tudni a készülékről –  tripla összehajtható lesz, ahogy azt a korábbi pletykák elképzelték? Ez nem világos, és talán még valószínűtlen is (a két zsanér jelentősen megnöveli a bonyolultságot).

Íme, hogy nézhet ki egy ilyen tablet, a Samsung által néhány éve benyújtott szabadalomból származó dizájnrajz alapján. A szabadalom kettős zsanérokat mutat, amelyek lehetővé teszik, hogy a táblagépet előre vagy hátra lehessen hajtani attól függően, hogy a felhasználó be akarja-e zárni a kijelzőt annak védelme érdekében, vagy egy kisebb, széles képarányú kijelzőt szeretne létrehozni.

 

A szabadalmi rajzok persze nem mindig válnak valósággá, és az egy csuklós kialakítás egyszerűbb lesz – a Samsungnak már négy generációs Z Folds van a tarsolyában, és ez csak egy kérdés, hogy felskálázzák ezt a tablet méretre.

A Galaxy Tab S9 közeledtével megbízhatóbb információkat kaphatunk a Samsung jövőbeli termékpalettájáról. Emellett az Apple első összecsukható készüléke várhatóan nem iPhone, hanem iPad lesz.

Ming-Chi Kuo szerint az Apple tabletje 2024-ben fog megjelenni, így a Samsungnak még van ideje megelőzni fő riválisát a piacon.

(via)

(x) hirdetés
2023.04.11.

Ezeket már olvastad?

+