MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung hajtogatható telefonjai határozottan lemaradtak a kamera képességeiket illetően a többi csúcsmodellhez képest, de a tavalyi modellek végre jelentős javulást hoztak, ami megadta a rajongóknak a reményt, hogy talán kezdenek felzárkózni. Most megérkeztek az első részletek a Galaxy Z Fold5 és Z Flip5 kameráiról, és van jó és rossz hír is.

Yogesh Brar szerint a Galaxy Z Fold5 ugyanazt az 50MP-es fő, 12MP-es ultraszéles és 10MP-es teleobjektív kamerát kínálja majd, mint a Galaxy Z Fold4. A Z Fold5 is megtartja a kettős 12MP-es kamerát széles és ultraszéles lencsékkel. Ez a nem különösebben ígéretes rész.

A jó hír, hogy a telefonok állítólag új kameraérzékelőkkel érkeznek majd, ami jobb képminőséget eredményezhet. Nem világos, hogy az összes érzékelőt frissítik-e, vagy csak néhányat, de az biztos, hogy a bejelentés előtti hónapokban többet fogunk megtudni.

A jelentés említi továbbá a továbbfejlesztett zsanérkialakítást, a nagyobb külső kijelzőket valamint a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy chipsetet is.

(via)

(x) hirdetés
2023.04.08.

Ezeket már olvastad?

+