MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung ma új frissítést mutatott be a Try Galaxy alkalmazáshoz. Az alkalmazás arra szolgál, hogy kipróbálhassuk, milyen élményt nyújtana egy ilyen telefon birtoklása.

A mai naptól kezdve pedig a Try Galaxy segítségével kipróbálhatjuk a Galaxy S23 sorozat új funkcióit és a Samsung One UI 5.1 skinjét is. Az alkalmazás 14 nyelven érhető el, köztük arabul, bahasa indonézül, kínaiul (CN/TW), angolul, franciául, franciául (kanadai), németül, japánul, portugálul (BR), spanyolul, spanyolul (mexikói), svédül és vietnámi nyelven. Magyarul pont nem.

Az alkalmazás oktatóanyagokat kínál, és lehetővé teszi, hogy kipróbálhassuk a Galaxy készülékeken elérhető alkalmazásokat és funkciókat, beleértve a kamerát, amelynek “igazán filmszerű éjszakai fényképezése és átalakító AI-ja élénk és tiszta éjszakai felvételeket készít”. Az alkalmazáson belüli szerkesztőeszközök, például a Photo Remaster-t is elérhető.

Az alkalmazáson belüli videó bemutatja, hogy az S23 sorozat hogyan “definiálja újra a csúcsteljesítményt”, a Samsung pedig azzal büszkélkedik, hogy “a One UI 5.1 legújabb világában is elmerülhetsz, testreszabható háttérképekkel, ikonokkal, üzenetkezelő felületekkel, hátterekkel és még sok mással”, hogy a személyiségednek és stílusodnak megfelelő mobilélményt nyújtson.

Ha felkeltette az érdeklődésedet, a fenti képen látható vonalkód beolvasásával, vagy közvetlenül a trygalaxy.com oldalra lépve a telefonodon kipróbálhatod az új alkalmazást.

Sonia Chang, a Samsung Electronics alelnöke elmondta:

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy továbbra is lehetőséget adunk azoknak, akik még nem Samsung-felhasználók, hogy felfedezzék, mit lehet a legjobb és legújabb Galaxy-élményekkel.

 

(x) hirdetés
2023.03.31.

Ezeket már olvastad?

+