MojAndroid
(x) hirdetés

A Motorola jelenleg a stylusszal felszerelt középkategóriás telefonok új generációjával van elfoglalva. Az eredeti, 2020-as Moto G Stylus és a Moto G Stylus 5G (2022) után nem meglepő módon Moto G Stylus 5G (2023) néven érkezik a sorozat új tagja.

Egyszer már láthattuk ezt a telefont renderelve, még februárban, ma pedig a legendás szivárogtató, Evan Blass, alias @evleaks osztott meg négy új, hivatalosnak tűnő rendert, amelyek két színváltozatban ábrázolják a készüléket.

Mint látható, a telefon hátoldalán két kamera lesz, amelyek közül a fő egység 50 MP felbontású. Az előlapon középre lyukasztva van a képernyő a szelfi kamerának, az alsó keret pedig jelentősen vastagabb a többinél, ahogy az sajnos az Androidos középkategóriások világában megszokott.

A készülék alsó oldala hihetetlenül zsúfolt a 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozóval, az USB-C porttal, egy mikrofonnyílással, egy hangszóróval valamint a stylusszal. A korábbi pletykák és szivárgások szerint a Moto G Stylus 5G (2023) 4-6 GB RAM-mal és akár 256 GB tárhellyel rendelkezhet majd, a telefon Android 13-at fog futtatni.

(via)

(x) hirdetés
2023.03.29.

Ezeket már olvastad?

+