MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung Galaxy Watch6 családja várhatóan a vállalat következő generációs hajtogatható készülékeivel együtt kerül bemutatásra,  egy augusztusi eseményen. Most újabb részleteket tudhatunk meg a Watch6 családot alkotó készülékekről, kivéve a Pro-t.

A Galaxy Watch6 két méretben lesz kapható, ahogy a Galaxy Watch6 Classic is. Egy kínai szabályozótól származó tanúsítási listának köszönhetően kiderült, hogy ezek akkumulátor-kapacitása mindkét modell esetében közös lesz, az alábbiak szerint. A 40mm-es és a 42mm-es óra egyaránt 300 mAh-s akkumulátorral rendelkezik majd, míg a 44mm-es és a Classic 46mm-es egyaránt 425 mAh-s akkumulátort kap. Egyébként mindkét kapacitás magasabb, mint amit tavaly láthattunk, amikor a Galaxy Watch5-nek a 40 mm-es méretnél 284 mAh-val, a 44 mm-es méretnél pedig 410 mAh-val kellett beérnie.

Egy nemrégiben megjelent pletyka szerint a Samsung idén visszahozza a forgó keretet, ami a Galaxy Watch6 Pro esetében, de könnyen lehet, hogy ez a Classic termékcsaládban is megjelenik majd, így valószínűleg ez a magyarázát a vaskosabb keretre a vanília modellekhez képest.

(via)

(x) hirdetés
2023.03.20.

Ezeket már olvastad?

+