MojAndroid
(x) hirdetés

A Huawei prémium okosórái, a Watch 3, 3 Pro, GT 3, GT 3 Pro és a GT Runner a legújabb HarmonyOS 3 rendszerre frissülnek. Az új operációs rendszer számos új funkciót és a motorháztető alatti optimalizációt hoz, feltehetően gördülékenyebb működést és még hosszabb akkumulátor-üzemidőt.

Az egyik jelentős változás, az új értesítéskezelés. Az értesítések mostantól figyelemfelkeltőbben jelennek meg, és bizonyos alkalmazásokban gyors reakciók is elérhetők.

A korábban kizárólag Kínában elérhetővé tett légzés-egészségügyi alkalmazás mostantól globális lesz. Az alkalmazás különböző egészségügyi mutatókat vesz figyelembe, többek között a testhőmérsékletet és a légzésszámot, hogy megpróbálja jelezni az esetleges problémákat.

A mindennapi öltözékhez illeszkedő, egyedi óralapok is elérhetőek lesznek, valamint az új Kaleidoszkóp számlapstílus, amelyhez egyedi képet helyeztek el az óralapon. A frissített zseblámpa alkalmazás lehetővé teszi, hogy a szokásos fehér helyett különböző színekben világítson a képernyő.

A frissítést körülbelül egy hete indította el a Huawei, és fokozatosan kapják meg az órák azt. Valószínűleg már nem kell sokáig várni, hogy világszerte mindenhol elérhető legyen.

(via)

2023.03.14.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+