MojAndroid
(x) hirdetés

A múlt héten az Oppo Find N2 Flip nemzetközi piacra dobta az eddigi legnagyobb külső képernyővel rendelkező flip-stílusú összecsukható telefont, a héten pedig arról érkeztek információk, hogy az idén megjelenő Samsung Galaxy Z Flip 5-ben még nagyobb kijelző kaphat majd helyet.

A tavaly augusztusban bemutatott Samsung Galaxy Z Flip4 1,9 hüvelykes fedőképernyővel érkezett, és Ross Young, a Display Supply Chain Consultants (DSCC) vezérigazgatója azt állította, hogy a Galaxy Z Flip5 3 hüvelykesnél nagyobb fedőképernyővel rendelkezik majd. Bár Ross nem adott meg konkrét számot a panel átlójára vonatkozóan, a megbízható szivárogtató Ice univerzum megerősítette Young állítását, mondván, hogy a Samsung Galaxy Z Flip5 külső kijelzője nagyobb lesz, mint az Oppo Find N2 Flipé, amelynek átlója 3,26 hüvelyk.

Van azonban egy másik szereplő a piacon, ez pedig a Motorola, aki úgy gondolta ideje megmutatni a konkurenciának, hogyan is kell kihasználni a külső kijelző adta lehetőségeket.

A fenti renderek egyenesen Evan Blasstól, más néven @evleakstől származnak, és, amint láthatjuk, egy teljes méretű külső képernyőt kaphat hamarosan megjelenő Motorola Razr 2023. A kijelzőn kivágások is találhatók, itt helyezkedik el a két elülső kamera, illetve LED vaku.

Ezzel a kialakítással a Motorola egyértelműen megnyeri a flip stílusó telefonok között a képernyőméret versenyt.

(via)

2023.02.22.

Ezeket már olvastad?

+