MojAndroid
(x) hirdetés

Mivel a Galaxy S22 FE tavaly végül nem látott napvilágot, sokan azt hitték, hogy a Samsung végleg nyugdíjazta a Fan Edition sorozatot. Azóta több szivárogtatás is újra és újra hangsúlyozta, hogy ez a kijelentés nem állhat messzebb az igazságtól. Jó hír, hogy a Samsung állítólag már aktívan készül a Galaxy S23 FE bemutatására.

A hankooki.com koreai outlet szerint a következő Samsung Fan Edition telefon augusztus és szeptember között jelenhet meg. Ez ugyanaz az időszak, amelyeben a Samsung korábban felfedte a már nem forgalmazott Galaxy Note sorozatú telefonjait. A jelentés hitelesebbé teszi azt a korábbi pletykát, amely szerint a Samsung idén nem dobja piacra a Galaxy A74-et. Ha a kiszivárogtatások igaznak bizonyulnak, a közelgő Galaxy S23 FE átveszi a helyét, és így közvetlenül az újonnan piacra dobott Galaxy S23 sorozat alá érkezhet.

A 2022 elején bemutatott Galaxy S21 FE volt a Samsung utolsó Fan Edition készüléke, amely az S21 “butított” változata volt, de remek kijelzővel és teljesítménnyel illetve akkumulátor kapacitással rendelkezett. Hasonlóan csúcskategóriás telefonra számíthatunk a Galaxy S23 FE-től is, ám ezúttal a pletykák szerint a Google Pixel 8-cal is fel kell vennie majd a versenyt.

(via)

(x) hirdetés
2023.02.17.

Ezeket már olvastad?

+