MojAndroid
(x) hirdetés

A múlt héten a Phonearena beszámolt egy titokzatos vázlatról, amelyet a OnePlus Nord 3 ábrázolásaként publikáltak néhány specifikációval. Most egy újabb pletyka megerősíti az információt, amely ezúttal Debayan Roytól (Gadgetsdata) származik.

A kiszivárogtató megosztott egy specifikációs listát a Twitteren, amely többnyire megegyezik az egy héttel ezelőtti kiszivárgott információkkal. Egy kicsit több részlet derül ki a kameratömbről, amely az előző kiszivárogtatásnál csak hármas kameraként szerepelt. Egy nagyon érdekes és kissé vicces részlet a fent említett kamerával kapcsolatban, hogy a harmadik kamera “haszontalan”-ként szerepel. Nem tudjuk, hogy ez mit jelent, de a OnePlus Nord 2 specifikációiból ítélve egy 2 MP-es mélységérzékelőről beszélünk. A fő kamera egy 50 MP-es optikai képstabilizátorral, a második pedig egy 8 MP-es (valószínűleg ultraszéles), akárcsak a Nord 2-nél. Ezenkívül a telefon egy 32MP-es szelfikamerát kaphat még.

Van némi eltérés a képernyő méretében is, míg az első szivárgás a 6,74 hüvelykes kijelző felé mutat, addig a legfrissebb információk szerint egy 6,5″-os FHD+ AMOLED-et kap a készülék 120 Hz-es frissítési gyakorisággal. A lapkakészletek tekintetében is van némi bizonytalanság, az első szivárgás a Dimensity 8200-at tüntette fel, míg ez a Dimensity 8100 Max opciót is tartalmazza.

A OnePlus Nord 3 specifikációi (pletykák szerint):

• 6,5″ FHD+ 120 Hz AMOLED kijelző
• 50 MP OIS + 8 MP + 2MP-es kamera kombó
• 32 MP-es szelfi kamera
• 100 W töltés
• 4500 mAh vagy 5000 mAh akkumulátor
• Mediatek Dimensity 8100 Max vagy Dimensity 8200 lapka

Mint mindig, ezeket a szivárgásokat is a helyén kell kezelnünk, de tekintettel arra, hogy ezeket a specifikációkat mostanra több forrás is megerősítette, hihetőnek tűnik, hogy a Nord 3 a fent említett hardverrel  érkezik majd. A 120 Hz-es AMOLED képernyő és a 100 W-os gyorstöltés meglehetősen izgalmasnak tűnik, tekintve a rendkívül kedvező árú rést, amelyet a Nord család képvisel.

(via)

(x) hirdetés
2023.02.14.

Ezeket már olvastad?

+