MojAndroid
(x) hirdetés

A Xiaomi Instant Photo Printer 1S körülbelül egy perc alatt képes fényképeket nyomtatni az okostelefonunkról. Két nyomtatási opció áll rendelkezésünkre – az egyik 6 hüvelykes, a másik pedig 3 hüvelykes fotópapír, öntapadó hátlappal. A Xiaomi fotópapír védőfóliával rendelkezik, amely víz- és ujjlenyomatállóvá teszi, valamint megakadályozza a színek sárgulását.

A Xiaomi azt mondja, hogy a felhasználók a dedikált alkalmazás segítségével szűrőket adhatnak hozzá fotóikhoz, vagy megvághatják azokat.  A felhasználók nyomtatás után ellenőrizhetik a megmaradt papír mennyiségét a nyomtató mágneses fedelének felemelésével és a részben átlátszó papírtálcán keresztül. Az eszköz támogatja a vezeték nélküli kapcsolatot, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a JPEG és PNG fájltípusok nyomtatását a Xiaomi Home alkalmazáson keresztül.

A gyártó szerint 1 perc mobilról a teljes feldolgozási idő, a nyomtató pedig 300 DPI felbontással dolgozik. Az 1,2 kilogrammos gépezet 10-10 fotópapírral érkezik, amely 20 fotó nyomtatására alkalmas, a szettért pedig 150 eurót kérnek.

(x) hirdetés
2023.02.08.

Ezeket már olvastad?

+