MojAndroid

A Tecno korábban megerősítette jelenlétét az MWC 2023-on, ma pedig a cég bejelentette, hogy egy igazán érdekes készülékkel készül, amelyet február 28-án fognak bemutatni. Az új okostelefon neve Tecno Phantom V Fold lesz, és most a Twitteren szivárgott róla egy videó.

A cég első összehajtható készülékét egy Mediatek Dimensity 9000+ hajtja majd, amely valamivel erősebb CPU-val rendelkezik, mint a jelenlegi zászlóshajó – a Phantom X2 Pro – lapkakészlete.

Az összehajtható telefon a rövid videón az X2 Pro-hoz hasonló kamerakialakítással látható. Az oldalán egy bekapcsológombot láthatunk, ami nagy valószínűséggel egyben ujjlenyomat-leolvasó is, a zsanér pedig teljesen bezárul, nulla rést hagyva a két oldal között.

A bevezetés globális jellege miatt várható, hogy a Tecno ténylegesen piacra dobja az összecsukható terméket a nemzetközi piacokon is. Egyelőre csak a Samsung kínál Kínán kívül összehajtható készüléket a Galaxy Z Fold4 személyében,  de végre valódi verseny alakulhatna ki a Tecnoval, valamint a szintén globálissá váló Honor Magic Vs-el is.

(via)

Kommentelni 2022.07.25-től csak FB oldalainkon van lehetőség!
2023.02.07.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+