MojAndroid
(x) hirdetés

A HONOR örömmel vesz részt az MWC 2023-on, amely során globálisan is bemutatják a legújabb dupla csúcskategóriás termékcsaládot a HONOR Magic Vs-t és a HONOR Magic5 szériát. A HONOR 2023. február 27-én, 13:30-kor tartja a termékbemutatóját az MWC helyszínén Barcelonában, mely online egy livestream-en keresztül is közvetítésre kerül.

A kivételesen vékony és könnyű HONOR Magic Vs készüléket – ami összehajtva 12,9mm, és 261g, ezzel az ipar jelenleg kapható legkönnyebb hajlítható okostelefonja. A HONOR Magic Vs 5000 mAh-s akkumulátora a legnagyobb a saját típusában, és hozzájárul az egésznapos használathoz. Szimmetrikus formatervezése prémium külsőt kölcsönöz neki, kifinomult kialakítása miatt pedig hézag nélkül hajlítható, míg kinyitva egységes kijelzővel szolgál.

A HONOR Magic Vs szuperkönnyű zsanérját olyan technológiával készítették, ami egészben gyártja le, ennek köszönhetően pedig 92-ről 4-re csökkent a támasztóstruktúra komponenseinek száma. Stabilitása és állóképessége azonban ezáltal nem csökken.  Űrhajózási minőségű anyagaival a zsanér több mint 400 ezer hajlítást bír ki, ami napi 100 alkalommal számolva is több mint 10 évnyi használatot jelenthet.

A HONOR Magic Vs a formatervezés, a kijelző, a teljesítmény és a felhasználói élmény szempontjából is új mérföldkő, tökéletes társ a munkához és a szórakozáshoz is.

Izgatottak vagyunk, hogy bemutathatjuk a HONOR Magic Vs-t, a következő generációs, hajlítható csúcskategóriás okostelefonunkat, ami elegáns és stílusos formatervezése mellett úttörő innovációkkal és kivételes felhasználói élménnyel kecsegtet

– nyilatkozta George Zhao, a HONOR Device Co, Ltd. vezérigazgatója.

A HONOR Magic Vs az első olyan hajlítható telefonunk, ami a kínai piacokon túl is megjelenik majd, és biztosak vagyunk benne, hogy komoly előrelépést jelent.

A bejelentés szerint láthatjuk majd a Magic5-öt, a Magic 5 Pro-t és a Magic5 Ultimate-et is Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlettel és háromszoros 50 MP-es kamerarendszerrel.

2023.02.04.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+