MojAndroid
(x) hirdetés

A Mark Zuckerberg tulajdonában lévő Meta gyakran szerepel az újságokban botrányokkal, adatszivárogtatással vagy az Európai Unió szabályainak megsértésével kapcsolatban. A technológiai iparág jelentős problémái és veszteségei miatt 2022 végén elképesztő 11 ezer fővel volt kénytelen csökkenteni az alkalmazottak számát, ahogy sok más cég is. Ez részben megmutatkozott a be nem fejezett projektek törlésében is. Az egyik ilyen a cég saját okosórája volt, azonban úgy tűnik, hogy most a Meta újra elővette a projektet.

A technológiai világban ismert Kuba Wojciechovski egy sor új kiszivárgott információt mutatott be, szerinte a Meta visszatért az okosórákkal kapcsolatos projektjéhez. Az új órák valószínűleg nem lesznek teljesen olyanok, mint az előző modell, inkább egy továbbfejlesztett változatról beszélünk.

Az eredetileg tervezett modell 2023-ban jelent volna meg,  kb. 349 dollár körüli áron.

A dizájn az elsőhöz hasonló, a processzor megváltozott

A külső változtatások valóban minimálisak az eredeti verzióhoz képest. A meglepetés azonban az lesz, hogy a cég valószínűleg nem a népszerű Wear OS-t fogja használni az okoseszközökhöz, hanem egy új, saját Android alapú renszert, mivel ezzel is igyekszik megkülönböztetni magát a versenytársaktól. A processzort a népszerű Qualcomm cég szállíthatja majd.

A várható árat és az előadás időpontját még nem hozták nyilvánosságra.

(x) hirdetés
2023.02.03.

Ezeket már olvastad?

+