MojAndroid
(x) hirdetés

Az elmúlt két évben az összes nagyobb androidos gyártótól láthattunk valamilyen tabletet, és ezeknek leginkább a felhasználók örülhettek, mivel élénk versenyt generáltak a piacon. A hírek szerint a Xiaomi következő nagy dobása  a Pad 6 lehet, amely a hamarosan kezdődő MWC-n mutatkozhat be. Erről már tavaly május óta hallani, de 2022-ben csak a Redmi Pad és két Pad 5 Pro 12.4 futott be végül.

A Xiaomi Pad 6-nak két változata lesz – a vanília és a Pro verzió, utóbbit pedig a Snapdragon 8+ Gen 1 chip szolgálhatja majd ki.

Az előző generációhoz képest a változhat a  Xiaomi Pad 6 mérete is. A Xiaomi Pad 5 Pro-hoz hasonló, 12,4 hüvelykes, nagy OLED képernyőt kaphat, 2,5K felbontású és 120 Hz-es frissítési gyakorisággal.

Érdemes megemlíteni, hogy a méretfrissítés miatt több hely lesz a Snapdragon 8+ számára a hő elvezetésére is, azaz jobb teljesítményre is számíthatunk.

Reméljük, hogy a Xiaomi az MWC-n bemutatja a tablet, hiszen ha piacra kerül a második negyedévben a Pad 6 széria, akkor színesedik a kínálat, és már nem csak Apple és Samsung csúcstabletben lehet majd gondolkozni.

(x) hirdetés
2023.01.28.

Ezeket már olvastad?

+