MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung Galaxy Watch sorozat legújabb frissítése még nagyobb irányítást biztosít számukra az okosotthonunk kütyüi felett. A frissítés működik a Samsung és a SmartThings platformmal integrált harmadik féltől származó eszközökkel is. A frissítés (v1.1.08) elérhető a Galaxy Watch5 és a Watch5 Pro, valamint a Galaxy Watch4 és a Watch4 Classic készülékeken.

Az óránnkal a frissítést követően többek között szabályizhatjuk az okostermosztátunkat, irányíthatjuk az automata redőnyöket, beállíthatjuk a légtisztító sebességét, valamint elvesztett eszközeinket is könnyebben megtalálhatjuk, feltéve ha azok a SmartTag-hez vannak csatlakoztatva.

Egy másik érdekes funkció lehetővé teszi, hogy az óra élő videót közvetítsen nekünl az otthoni biztonsági kamerákról, illetve okoscsengőkről, így ha például valaki becsenget hozzánk, akkor láthatjuk az óránkon, és természetesen beszélhetünk is vele. Ez a funkció jelenleg a WebRTC-t támogató Ring és Nest kamerákkal működik.

A frissítés továbbá azt is lehetővé teszi, hogy a Galaxy Watch vezérelje a Samsung okostévénket, ha az  támogatja a Bluetooth-t (a működéshez Bluetooth hatótávolságon kell lenni). A SmartThings vezérlőinek elérése egyszerű, csak húzzuk jobbra az óra számlapját.

A Samsung egyébként nemrégiben összefogott a Matter protokollt használó más gyártókkal, amivel kibővült a SmartThings hálózatba kapcsolódni képes eszközök száma, valamint bejelentette az új SmartThings Stationt, egy többfunkciós központot azok számára, akik most kezdik építeni okosotthonukat.

(via)

2023.01.21.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+