MojAndroid
(x) hirdetés

A Tecno márka szeretné, ha tudnánk, hogy komolyan gondolják az innovációt. Miután bemutatták a behúzható portrékamer megoldásukat egy telefonba építve, most egy koncepcionális, gurítható, csúszóképernyős telefont mutat be.

Ismerjük  meg a Tecno Phantom Vision V koncepciót – azt az eszközt, amelynek célja a táblagépek varázsa, de mégis elfér a zsebünkben. Szinte normál okostelefon méretűre összehajtható, de szükség esetén bővíthető, hogy megfeleljen egy közepes méretű táblagépnek.

A Tecno Phantom Vision V  elől kijelzőt, hátul pedig hármas kamerát kapott. A Tecno egy always-on-dipslay kijelzőt helyezett a hátlapra, ez megjeleníti az értesítéseket, az emlékeztetőket és órát is. A telefon szétnyitásával hasonló lesz a a Galaxy Z Fold4-hez, a Xiaomi Mix Fold2-hez vagy a vivo X Fold+-hoz, azonban a kijelző a Tecno megoldásával tovább nyújtható 10,1 hüvelykes méretre. A kijelző 11 funkcionális rétegből áll, ami rugalmasságot és tartósságot egyaránt biztosít. A burkolat “repülőgép-minőségű” titánból készült.

A Tecno Phantom Vision V jelenleg csak egy koncepció, és a Tecno nem árulta el, hogy valaha is kereskedelmi forgalomba kerülő termékké válhat-e, de biztosan nagy sikere lenne.

2023.01.19.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+